Farklı Ülkelerden Gelen Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanlarının Hastanemiz Ziyareti
19 Nisan 2018

10-14 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen 20. APOA (Asia Pacific Orthopaedic Association) kongresi kapsamında, farklı ülkelerden (Malezya, Bangladeş, Hindistan, Japonya, Hollanda, İngiltere, Hong Kong, Pakistan, Endonezya) 13 kişilik Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanemizde iki gün boyunca ziyarette bulunmuşlardır. Bu ziyaretlerinde hastanemizde Ortopedi ve Travmatoloji ameliyatlarına iki gün boyunca gözlemci olarak katılmışlardır. Hastanemizin Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğini, Acil Servisini görmüşler, yine hastanemizdeki özellikli birimler ile ilgili kendilerine tanıtım yapılmıştır. Bu ziyaretlerinde başta Doç. Dr. Özkan KÖSE ve Op. Dr. Adil TURAN olmak üzere Doç. Dr. Serdar AKALIN, Doç. Dr. Ferhat GÜLER, Doç. Dr. Ali Alp DOĞAN, Doç. Dr. Ali Bülent BAZ, Op. Dr. Fatih DUYGUN, Op. Dr. Cengiz ALDEMİR, Op. Dr. Mustafa TUNCER, Op. Dr. Yusuf Alper KATI, Op. Dr. Baver ACAR, Op. Dr. Hasan MAY, Op. Dr. Ömer Faruk KILIÇARSLAN ameliyathanede gözlemci olarak girdikleri vakalarda ve hastane içi ziyaretlerine eşlik etmişler, bilgi, beceri ve deneyimlerini aktarmışlardır.
Yine hastanemiz Sağlık Turizmi birim sorumlusu Gülsün MENÇİ de heyete iki günlük ziyaret süresince eşlik ederek, hastanemizin tanıtımı ile ilgili bilgilendirme yapmıştır.
Hastanemizdeki ziyaretleri ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek ayrılan, farklı ülkelerden çok sayıdaki Ortopedi ve Travmatoloji uzmanının bu memnuniyetleri için katkı sağlayan ve hastanemizin tanıtımına yardımcı olan değerli meslektaşlarıma ve hastanemizin değerli çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Prof. Dr. H.Yalçın YÜKSEL
Başhekim