TUEK 2018 Çalıştay ve Kursu Hipotez Yarışmasında 1.incilik Ödülü
21 Şubat 2019

Tıpta Uzmanlık Eğitiminde Kalite-TUEK 2018 Çalıştay ve Kursunda tıpta uzmanlık öğrencileri için düzenlenen hipotez yarışmasında hastanemiz Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniğinde görevli tıpta uzmanlık öğrencisi Dr. Yusuf ÖZKARAMAN ve tez danışmanı Doçent Dr. Derya SEYMAN’ın birlikte hazırladıkları ‘‘Kolistimetat sodyum nefrotoksisitesini kan üre azotu ve kreatinin değerindeki artıştan daha önce saptayabilecek idrar biyomarkerları var mıdır?’’ konulu hipotez çalışması birinciliğe değer görülmüştür. 15.12.2018 tarihinde İstanbul Kağıthane TC. Cumhurbaşkanlığı Osmanlı Arşivi Kongre Merkezinde gerçekleşen TUEK 2018 Çalıştayında Dr. Yusuf ÖZKARAMAN’a Birincilik Belgesi Sayın Dekanımız Prof. Dr. Ali İhsan TAŞÇI ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlyas DÖKMETAŞ tarafından sunulmuştur.