VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi
24 Ocak 2018

10-13 ocak 2018 tarihleri arasında Antalya ‘da gerçekleşen VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’ne,  SBÜ. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak katılım sağlanmıştır. Kongrede yer alan hastane tanıtım standımızı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Alper CİHAN, Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanı Dr. Abdullah ÖZTÜRK, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal HÜLÜR, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mehmet AKDAĞ,  Sağlık Hizmetleri İle İlaç Ve Tıbbi Cihaz Başkanı Uz. Dr. Özlem Karataş ziyaret etmiştir.

Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. H.Yalçın YÜKSEL’in de iştirakleri ile, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülcan KATI, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Aysel MOTOR, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Kaan SAYIŞMAN, Kalite Yönetim Birimi ve hastane çalışanları katılımı ile hastanemiz Kalite Yönetim Birimi tarafından hazırlanan ‘’ SBÜ Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Çalışanlarının Kesici Delici Alet İle Yaralanma Olaylarının İncelenmesi’’ ve ‘’ Şiddet Giderek Artıyor Mu?’’ adlı iki bilimsel poster yayınlanmıştır.

• Kongre