Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği
18 Mart 2019

Bu yıl 100. cüsü kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla SBÜ Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Uz. Dr. Mehmet Akdağ, Başkan Yardımcısı Dr. Sıdıka Birgül Yılmaz, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Çetin, Başkan Yardımcısı Hilmi Şefik Canbolat, Sağlık Sen İl Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk ile hastane yönetimi, hekimler ve sağlık çalışanları katılmıştır.
Antalya Eğitim ve Araştırma Ha
stanesi Başhekimi Prof. Dr. Halil Yalçın Yüksel’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Resimlerle Hastanemiz ve Çalışanlarımız” konulu sunum ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Levent Özgönül’ün “Tıp Okulu ve 14 Mart” konulu konuşmaları yer almıştır.
Program Göz Hastalıkları Kliniği hekimlerimizden Uz. Dr. Elçin Süren ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi Tolga Başkan’ın müzik dinletisiyle son bulmuştur. Hastanemiz sağlık çalışanlarının yaptığı yağlı boya resimlerinden oluşan sergi de etkinlik kapsamında yer almıştır.

• 2a.jpg
  • 5a.jpg