31 OCAK 2021 (KALP DAMAR CERRAHİ KLİNİĞİ)
24 Şubat 2021

Hastanemiz Kalp Damar Cerrahi Kliniği İdari Sorumlusu Prof. Dr. Osman Tansel Darçın ile yine klinik hekimlerinden Doç. Dr. Birkan Akbulut Şehit babası Salih Korkmaz ile ilgili; kalbinden çıkan aort damarında ileri derecede yırtık olduğunu, her an yırtılıp hayati tehlike oluşturabileceğini belirterek, tıptaki en riskli ameliyatlardan birini gerçekleştirerek bu damarı kalpten çıkan bir damarla değiştirdiklerini ifade ettiler. Bu hastalara acil müdahale edilmemesi halinde yaşama tutunmalarının zor olduğuna dikkati çeken hekimlerimiz "Hastanede bu tip ameliyatları 24 saat yapabiliyoruz. Şehit babası olduğu için her hastamızda olduğu gibi özenle yaklaşım gösterdik. Sağlığına kavuşmasına vesile olduk mutluyuz. Şehit ailesini ikinci bir acıdan kurtarmaya vesile olduğumuz için sevinçliyiz." diye konuştular.

DR BİRKAN AKBULUT DR TANSEL DARCIN.jpg