İlimizde 2023 yılında Ulusal Ajans tarafından desteklenen ilk hemşirelik projesi
04 Mart 2024

LOGOLAR

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Küçük Ölçekli Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında 2023 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunulan "Increasing Vocational Orientation and Competences of Nursing Practicers by Using Innovative Technology" adlı 2023-2-TR01-KA210-VET-000175278 nolu proje Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. 18 ay sürecek olan projenin amacı; yenilikçi yöntemler kullanılarak hemşirelerin mesleki becerilerini artırmak ve hali hazırda geleneksel yöntemle uygulanan oryantasyon eğitiminin yenilikçi yöntemler kullanılarak özgün ve standardize bir oryantasyon programı geliştirmektir. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Ar-Ge Birimi koordinatörlüğünde yürütülecek projenin ortakları Almanya'dan Alexianer St. Hedwig Kliniken, İspanya'dan Institute Bonanova ve Portekiz'den EScola Superior De Enfermagem De Lisboa’dır. Hastanemiz koordinatörlüğünde yürütülecek olan projemiz  geliştireceği vizyon ile hemşirelik alanında yapılacak diğer ulusal ve uluslararası projelere öncülük yapacak olup ilimizde 2023 yılında ulusal ajans tarafından desteklenen ilk hemşirelik projesi olma özelliğine sahiptir.