28 Haftalık Gebeyken Ameliyata Alınan Anne Sağlığına Kavuştu

Güncelleme Tarihi: 21/02/2019

Hastanemiz Kalp Damar Cerrahi Kliniği hekimlerinden Uz. Dr. Zafer Erk ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği hekimlerinden Uz. Dr. Bekir Sıtkı İsenlik'in birlikte müdahale ettikleri, Keziban Koçyiğir, 7 aylık hamileyken Derin Ven Trombozu (DVT) ve buna bağlı akciğer embolisi geliştiği için bebeği sezaryenle alınıp, kuvöze konulduktan sonra ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlığına kavuşan genç hastamız 2 yılın sonunda hekimlerinin ziyaretine geldi.