Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ulusal Ajans Projesi
12 Eylül 2024

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Alanında İşbirliği Ortaklıkları kapsamında 2024 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunulan 2023-2-2024-1-TR01-KA220-VET-000245247nolu "Improving Multidisciplinary Management of Polytrauma System and Enhancing Health Professionals Management Skills: Appropriate Patient, Right Hospital, Multidisciplinary Treatment (PolyARM)" adlı proje Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. 24 ay sürecek olan projenin amacı; multisipliner yaklaşımla hastane öncesi ve hastane bakımını içeren kapsayıcı politravma bakım yönetim sistemi oluşturmaktır. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Ortopedi Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Melih ÜNAL yürütücülüğünde ve Ar-Ge Birimi koordinasyonunda yürütülecek projenin ortakları; Koç Üniversitesi, İspanya’dan Funda Parc Tauli, İtalya’dan Azienda Ospedaliera Ospedale Niguarda Ca’ Grand ve AO Travma Türkiye Derneği’dir. Hastanemiz koordinatörlüğünde yürütülecek olan projenin,  geliştireceği vizyon ile diğer alanında yapılacak ulusal ve uluslararası projelere öncülük edeceği düşünülmektedir.  Projenin başarılı olmasını diler, proje ekibini tebrik ederiz.

Hastane Yönetimi