1. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi
20 Nisan 2018

1.ULUSLARARASI GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP KONGRESİ
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen 1. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Kongresi 19 Nisan tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde başlamıştır. ‘Anadolu Tıbbı’ sloganı ile Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen kongrede,  ülkemizdeki GETAT eğitim merkezlerinden biri olan SBÜ Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak açtığımız standımızla yer aldık. Kongreye İl Sağlık Müdürlüğümüzden ve ilimiz diğer hastanelerinden çok sayıda ilgili katılım yapmıştır. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uz.Dr.Mehmet AKDAĞ, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz.Dr.Özlem KARATAŞ, Hastanemiz GETAT'dan sorumlu Başhekim Yardımcımız Uz.Dr.G.Neşet CERİT, GETAT'dan sorumlu hekim Uz. Dr.Dündar KAÇAR'la birlikte Antalya İl Sağlık Müdürlüğümüzün değerli çalışanları İlimizi temsilen açtığımız standımızda bulunarak kongreye gelen katılımcılara hastanemizi ve GETAT merkezimizin tanıtımını en güzel şekilde yapmaya gayret ettiler. Antalya İl Sağlık Müdürlüğümüz' de görev yapan Fatih Şimşek, Bilgin Anaçoğlu ve Nalan Çakılkaya ile standımızın hazırlanmasında emeği geçen hastanemizin tüm değerli çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.
Prof. Dr. Halil Yalçın Yüksel
Başhekim