6 NİSAN 2022 TARİHLİ HABER (SAFE ME PROJESİ)
16 Mayıs 2022

Hastanemizin ‘Safe and Friendly Emergency Medicine for Elderly: SAFE ME’ adlı projesi, hibe almaya hak kazandı. Proje kapsamında acil servislere başvuran yaşlı hastaların daha iyi hizmet alması amaçlanıyor. Hastanemizin SAFE ME adlı proje başvurusunu değerlendiren Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı), başvuruyu olumlu karşıladı. Proje, iki kurum arasında sözleşme imzalanmasının ardından hastane koordinatörlüğünde yürütülmeye başlandı. Projede 2 yabancı, 2 yerel ortak yer alıyor. Bu ortaklar Universitatea Transilvania Din Brasov, Geseme 1996 SL, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER).  Proje, geriatrik popülasyonun bakımını etkili bir şekilde arttırabilen ve acil serviste uygulanmasını mümkün kılan bir dizi kılavuz oluşturabilmeyi amaçlıyor.

• proje (1).jpeg
  • proje (3).jpeg