“Çocuk Bakışı, Organ Bağışı” Resim Yarışması
30 Eylül 2022

yarsıma.png

-Yarışmanın konusu ''ORGAN BAĞIŞI"dır.

-Yarışmaya Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan çalışanların çocukları katılabilir.

-Yarışmaya sadece 9 ile 15 yaş arası çocuklar katılabilir.

-Yarışmaya katılan resimler orijinal nitelikte olmalıdır. Daha önce başka bir yarışmada sunulan, başka bir yerde yayınlanan veya başka birine ait olduğu tespit edilen resimler Seçici Kurul tarafından yarışma dışı kalacaktır.

-Yarışmaya bir kişi en fazla 2(iki) resim ile katılabilir.

-Resim çizgi tekniği serbesttir. Resim kuru boya, pastel boya, suluboya veya bir karakalem çalışması olabilir. Resim A4 ebatında yapılmalıdır.

-Başvuru formu Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi E Blok 3. kat Organ Nakil Koordinatörlüğü yada https://antalyaeah.saglik.gov.tr adresinden temin edilebilir.

-Yarışmaya katılacak resimler ve başvuru formları Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi E Blok 3. kat Organ Nakil Koordinatörlüğüne 1 Kasım 2022 saat 16.00'ya kadar teslim edilmelidir.

-Resim yarışmasının sonuçları 7 Kasım 2022 Pazartesi saat 18:00’de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Salonu’nda yapılacak ödül töreninde ilan edilecektir.

Başvuru Formu için:

Çocuk Bakışı, Organ Bağışı Başvuru Belgesi