Organ Nakil Haftası Resim Yarışması Ödül Töreni
21 Kasım 2022

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, organ bağışı ve organ nakli farkındalığını artırmaya yönelik faaliyetler kapsamında gerçekleştirilen 'Çocuk Bakışı Organ Bağışı' temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında resim dalında düzenlenen yarışmaya Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan tüm sağlık çalışanlarının 9 ile 15 yaş arası çocukları katıldı. Resim yarışmasında Z. Sare AKGÜN birinci, G.Görkem AYDIN ikinci, Deniz ÖZTÜRK üçüncü oldu.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ödül töreninde Başhekimimiz Prof. Dr. H. Yalçın YÜKSEL, Başhekim Yardımcımız Dr. Kamil AKSOY ve Organ Nakil Koordinatörümüz Recayi MADASLI dereceye giren öğrencileri tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

• IMG_6379_1.JPG
  • IMG_6382_2.JPG