AB Metodolojisine Göre Proje Eğitimi Programı
02 Mayıs 2023

Hastanemiz Ar-Ge birimi koordinasyonunda 25-28 Nisan  2023 tarihleri arasında saat 13:00 ile 16:00 arasında Avrupa Birliği ve dış kaynaklı fonlara ilişkin “ AB Metodolojisine Göre Proje Eğitimi Programı” gerçekleştirilmiştir. Eğitim, Dış İşler Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Antalya temas noktasında görevli Avrupa Birliği Uzmanı Selman ÇETİN tarafından verilmiş olup  Çocuk yoğun bakım, Anestezi, Nöroloji Mikrobiyoloji, Üroloji, Aile hekimliği, Dahiliye, Nefroloji, Göz kliniklerinde çalışan toplam 16 hekim katılmıştır. Eğitim ile hastanemiz AB proje yazma ve fon kullanma konularında kapasite artışı amaçlanmış olup yeni çağrı dönemleri için ortak konularda proje konuları planlanmış ve klinikler arası koordinasyon ve işbirliği sağlanmıştır. Hastanemiz bünyesinde farklı dönemlerde bu tür eğitimler yapılmaya devam edecektir.

• ARGE-PROJE-EGITIMI (9).jpeg
  • ARGE-PROJE-EGITIMI (8).jpeg